5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

TOTALRENOVERING

Vi udfører entrepriser i forbindelse med renovering af tag

TOTALRENOVERING MED FAGLÆRTE TØMRER

Hos N Byggeri ApS bliver du mødt af professionelle fagfolk med bredt dækkende kompetencer indenfor både lægning og renovering af tag.

Skal du have foretaget en gennemgribende renovering af dit hus, er vi i stand til at varetage hele opgaven fra start til slut. Vi er ikke kun specialister i tag men dækker flere områder i forbindelse med tømrerarbejde. 

Derfor er vi i stand til at hjælpe med totalrenovering fra top til bund med alt den ekspertise du har brug for. Når vi sætter hus i stand, lægger vi vægt på at skabe en tidssvarende og energivenlig løsning, som du kan nyde i mange, mange år.

Når du lader N Byggeri ApS stå for din totalrenovering, du er sikret et godt resultat. Vi overholder enhver aftale, som vi indgår, og sørger for løsningen står klar til tiden. I forbindelse med totalrenovering af tag opsætter vi for eksempel både kviste og spær.

Vi har en lang række tætte samarbejdspartnere som kommer i spil ved større renoveringer. Dette er for at du som kunde ikke får en halvfærdig løsning, men får en række professionelle og erfarne eksperter samlet i et sted.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAGUDDANNEDE
TØMRERE

+15 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

Professionel totalrenovering af tag

Går du med byggetanker, tilbyder vi inspiration og hjælp til totalrenovering af dit hus.

Vi har adskillige års erfaring som tømrere med særlig speciale i tagarbejde. Vi fører et tæt samarbejde med flere forskellige underentreprenører, så vi kan varetage hele din opgave og løse opgaven til perfektion. 

Vi rådgiver gerne i forbindelse med rumopdeling og lignende, så du får den perfekte løsning for din ejendom. Ligeledes formidler vi også gerne kontakt til en indretningsarkitekt.

Din tilfredshed er vores førsteprioritet, så vi fører altid en tæt dialog og imødekommer alle de ønsker, som du måtte have. Kontakt os med din opgave og så ser vi hvad vi kan gøre for dig. Som dit lokale tømrerfirma kommer vi altid med en attraktiv og uforpligtende pris.

Vi tilbyder også

KONTAKT OS FOR ET GRATIS TILBUD PÅ TOTALRENOVERING

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer en totalrenovering af din ejendom eller blot renovering af tag.

Vi kan kontaktes gennem kontaktformularen her på siden. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 53 22 99 99 eller skrive til os på mail kontakt@nbyggeri.dk med din opgave. Her vil vi vende hurtigst muligt tilbage til dig med en vurdering af hvad vi kan gøre for dig, samt et helt uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi besvarer også gerne spørgsmål og tilbyder rådgivning om tagarbejde. Vores ansatte sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google

Indhent et tilbud