5/5 på håndværker.dk

SOLCELLETAG

Nedbring energiforbruget og få et mere elegant look med et solcelletag.

Professionel montering af solcelletag

Solcelletag i Danmark, er blevet et populært valg til nybyggerier og ved udskiftning af tage, da det er med til at generere strøm på en mere miljøvenlig måde, som hjælper mange husejere med at reducere energiforbruget og CO2-udslip.

Med et solcelletag fra Solartag får du som kunde, et mere simpelt og elegant look til hjemmet, da det er integreret til taget og ikke oven på taget, som de traditionelle solcelleanlæg.

Hvis du er person som ønsker at få et smartere hjem, så er dette dit ideelle valg, hvis du skal have udskiftet eller bygget et nyt tag. 

Som din samarbejdspartner lægger vi vægt på at overholde enhver aftale, som vi måtte indgå angående pris og tidsfrist. Gennem byggeprocessen holder vi tæt kontakt, så du som kunde kan følge med i projektets forløb. 

Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder for et solcelletag.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  FAGUDDANNET
  PERSONALE

  +10 ÅRS
  ERFARING

  GRATIS
  TAGTJEK

  Solcelletag i topkvalitet

  Tagpladerne er lavet af hærdet glas som er indbygget med solceller. Hærdet glas er både holdbart og stærkere end tagtegl. Tagets funktioner har en forventet levetid på +80 år.

  Det betyder at du får et holdbart tag som du kan få glæde af mange år frem, som også hjælper dig med at spare penge på den langsigtet plan. 
   
  Tagpladerne kan fås med eller uden indbyggede solceller, det giver dig som kunde fuld fleksibilitet over designet og hvor mange antal Watt-peak du skal bruge til ejendommens forbrug.  
   

  Vores faglærte tømrere er eksperter inden for montering af solcelletag fra Solartag og, servicerer både private kunder og erhvervskunder. Alt efter dine behov og ønsker kan vi hos N Byggeri fremstille det tag som du drømmer om.

  solcelletag

  Foto: Solartag.eu

  solcelletag

  Fordele ved et solcelletag

  Fordelen ved at få monteret en solcelletag er, at den integreret til taget og ikke ovenpå taget. Det giver en mere elegant løsning, i forhold til de traditionelle solcelleanlæg som er mere synlige og bokset i udtrykket. 

  Hos N Byggeri har vi videre bygget på de traditionelle solcelleanlæg, hvor vi nu tilbyder integrerede solcelletag fra Solartag, hvor du selv kan bestemme om det skal være hele eller dele af taget som skal have indbygget solceller. 

  Som din tagekspert tilbyder vi solcelletag som næsten ligger 100% plant med taget. Det sikrer dig et tag med stilerene linjer og et flot udtryk.  

  Den primære fordel ved et solcelletag er, at du at du reducere husstandens energiforbrug og bliver mindre afhængig af andre energikilder. Det sikrer dig også imod fremtidige økonomiske konsekvenser, ved prisstigninger på energi. 

  For mange husejere kan dette betragtes som en investering for fremtiden, i forhold til klima og økonomi. Dermed forbedrer du også energimærkningen på husstanden, som følger med en øget salgsværdi på huset. 

  Hvis et solcelletag virker som den rigtige løsning for dig, så hjælper vi dig gerne med at skifte dit nuværende tag, så du kan få gavn af solcelleenergi. 

  Ring til os i dag og hør meget mere om dine muligheder.

  Hvad koster et solcelletag?

  Prisen på et solcelletag kan variere meget, alt efter behov og størrelse. Derfor kan vi ikke give en eksakt pris på et solcelletag, da der er adskillige faktorer man skal tage med i betragtning såsom: 

  • Dit nuværende tag 
  • Tillægsudstyr som skorsten, ovenlysvinduer mv. 
  • Størrelsen af taget – Hvor mange m2 skal der bruges
  • Omfanget ved udskiftning af tag. Skal der efterisoleres, laves nye tagrender mv.

  Prisen varierer også efter, om du ønsker det traditionelle solcelleanlæg eller det integreret solcelletag. Det traditionelle er billigere, men det integrerede er billigere at udskifte, da man kun skal udskifte de enkelte solcelleplader, hvis de bliver beskadiget. 

  Det giver oftest bedst mening at få monteret et integreret solcelletag, hvis du skal bygge et nyt tag eller have det udskiftet.

  Som dit tømrerfirma tilbyder vi altid et skræddersyet tilbud, på din opgave. Uanset hvilken type opgave vi påtager os, tilbyder vi altid en fordelagtig løsning til en overkommelige pris. 

  Vores løsninger udføres med materialer af høj kvalitet, og opsætningen udføres af dygtige tømrer. Derfor er du altid sikret et holdbart resultat, du vil få glæde af mange år frem.
  solcelletag

  Foto: Solartag.eu

  Vi tilbyder også

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  Kontakt os i dag!

  Skal du have lagt et nyt solcelletag, så står vi parate til at varetage opgaven. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 53 22 99 99 eller mail kontakt@nbyggeri.dk

  Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vi kommer gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud.