5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

STÅLTAG

N Byggeri ApS er et professionelt tømrerfirma, som er specialister i lægning og renovering af ståltag

UDSKIFTNING OG RENOVERING AF STÅLTAG

Står du foran en udskiftning af dit tag og overvejer at få lagt et ståltag, er vi hos N Byggeri ApS de rette til at løfte opgaven.

Vi tilbyder montering af ståltage til både private og erhvervskunder, og vores materiale er yderst modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Med et ståltag får du en yderst funktionsdygtig og holdbar løsning, som også er vedligeholdelsesvenligt. Og det bedste af det hele? Det er en af de billigere og hurtigere løsninger på markedet.

Efter mere end 10 år i branchen og 100-vis af succesfulde tagopgaver, er vi i stand til at udføre enhver type for tagopgave. Vi foretager både udskiftning og renovering af ståltag. 

Vælger du et ståltag, er der flere fordele forbundet med netop denne tagtype, som også går under navnet Decra. Denne type tag har ikke blot et eksklusivt udseende, men fås også i netop den farve, som du kunne tænke dig. 

Som dit pålidelige tømrerfirma, kan du altid regne med at vi levere top resultater uanset om du skal have lagt nyt tag eller foretaget en tagrenovering.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAGUDDANNEDE
TØMRERE

+15 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google

FORDELE VED ET STÅLTAG

Et ståltag er en populær og effektiv løsning, når det kommer til tagdækning. Der er en række fordele ved at vælge et ståltag:

  1. Holdbarhed: Et ståltag er kendt for at være meget holdbart og stærkt. Det kan modstå vind, regn, sne og andre ekstreme vejrforhold, hvilket betyder, at det kan holde i mange år uden at skulle udskiftes.
  2. Lav vedligeholdelse: Ståltag kræver minimal vedligeholdelse. Det er ikke nødvendigt at male eller behandle taget, og det er let at rengøre med vand og sæbe.
  3. Let vægt: Sammenlignet med andre tagmaterialer såsom tegl eller beton, er et ståltag meget lettere. Det betyder, at det er nemmere at installere og kan reducere belastningen på tagkonstruktionen.
  4. Brandhæmmende: Ståltag er brandhæmmende, hvilket betyder, at det kan reducere risikoen for brand og beskytte din ejendom.

Vi tilbyder alverdens kombinationsmuligheder med farver og profiltyper, så du kan få et enestående resultat, som differentiere sig fra mange andre. Og hvis du bor et sted med hektisk vejr, kan vi hjælpe dig med at finde den mest modstandsdygtige profiltype.

Med over 10 års erfaring har vi monteret ståltage til kunder over hele København og Nordsjælland. Et ståltag kan være holdbart op til 20 år efter korrekt montering, da det er lavet af noget af det bedste vedligeholdelsesfrie materiale på markedet.

Hvis du vil have et tag, der holder i mange år og samtidig er vedligeholdelsesvenligt og prisvenligt, så er ståltag fra N Byggeri ApS det perfekte valg. Vi er eksperter i tagarbejde, og vores fokus på kvalitet og holdbarhed sikrer, at du får det bedste resultat. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få det mest holdbare tag på markedet.

ståltag priser

Vores ståltag priser varierer alt efter tagets størrelse, og da ingen tag er ens, tilbyder vi aldrig en standard pris. Vi går ind for at skræddersyet løsninger, så du som kunde kan få den helt rigtige pris på dit fremtidige ståltag.

For at kunne give dig den nøjagtige pris på din opgave, så vil vi altid bese opgaven først, så vi kan foretage en grundig vurdering af hvor arbejde der skal laves, og hvilke materialer der skal til for at udføre opgaven.

Få dit gratis tagtjek i dag, så vi sammen kan finde en løsning der passer dig bedst.

ståltag

STÅLTAG ER EN HOLDBAR TAGLØSNING

Stål tag er en tagløsning i særdeles høj kvalitet, hvorfor du er sikret en lang levetid på dit tag, når du vælger at få det udført i stål.

Vi tilbyder konkurrencedygtige og attraktive priser uden at gå på kompromis med de høje krav til kvaliteten, som vi stiller. Vores faglærte tømrere sørger for, at taget lægges eller renoveres korrekt. Vi anbefaler altid at man også får udført en loftisolering, så man står med et tag der kan holde på varmen.

Vi tilbyder også

Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

KONTAKT OS FOR ET NYT STÅLTAG

Ønsker du at få monteret et nyt ståltag, så kan du med fordel kontakt os for hjælp. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 53 22 99 99 eller mail kontakt@nbyggeri.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig snarest muligt. Vi kommer gerne med rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Indhent et tilbud