5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

BETONTAGSTEN

Vores faglærte tømrere udfører udskiftning og renovering af betontagsten.

FAGUDDANNEDE
TØMRERE

+15 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

FÅ MONTERET ET BETONTAG

N Byggeri ApS er din tagekspert i København og omegn. Med over 10 års erfaring, er vi et professionelt tømrerfirma, hvor kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Uanset opgavetypen indenfor tag, er vi klar til at hjælpe dig.

Hos N Byggeri er vi en samarbejdspartner, som du kan stole på. Vi tilbyder altid et samarbejde, som kan opfylde dine forventninger. Ved hjælp af et tæt samarbejde og rådgivning, er vi i tæt dialog med vores kunder, hvor vi altid er tilgængelige.

Betontagsten er den ultimative løsning, når du ønsker et holdbart tag, der kan tåle det danske vejr.

Vores faglærte tømrere er, eksperter inden for montering af betontagsten. Vi servicerer både private kunder og erhvervskunder. Alt efter dine behov og ønsker kan vi hos N Byggeri fremstille det tag, som du drømmer om.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor kun 24 timer.

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google

DE KLARE FORDELE VED BETONTAGSTEN

Betontagsten kan fås i mange farver og designs. Farvning i produktion har en lettere tilgang i forhold til andre tagtyper. Der er derfor rig mulighed for at finde den helt rette tagsten. Det er muligt at finde det der matcher dine behov og ønsker, for et unikt tag.

Betontagsten kræver minimal vedligeholdelse, da det er lavet af stærke og holdbare materialer. Betontagsten kan modstå det danske vejr. Vælger du at få monteret et beton tegl til dit tag, så kan du regne med en levetid på over 50 år.

Et nyt tag i beton, er også en mere økonomisk løsning, da materiale omkostningerne ofte er op til 20% billigere, i forhold til tilsvarende tegl tag.

Hvis et betontagsten virker som den rigtige løsning for dig, så kan du altid kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud, tilpasset til dit tag. 

BETONTAGSTEN PRIS

Prisen på et tag i betontagsten fastsættes ud fra arealet, opgavens omfang og andre parametre. Materiale prisen per kvadratmeter for et betontagsten, er cirka 10 til 20% lavere end almindelige teglsten.

Hos N Byggeri er vi erfarne inden for alle tagområder, og vi kan derfor påtage os enhver opgave du måtte have.

Vi tilbyder altid et skræddersyet tilbud på din opgave. Uanset hvilken type tagarbejde vi påtager os, tilbyder vi løsninger til attraktive og konkurrencedygtige priser, der ikke gør ondt i pengepungen. 

Vores løsninger udføres med materialer af høj kvalitet, og opsætningen udføres af dygtige tømrer. Derfor er du altid sikret et holdbart resultat.

Hos N Byggeri ApS lægger vi vægt på at overholde enhver aftale, som vi måtte indgå angående både priser og tidsfrister. Gennem byggeprocessen er vi løbende i tæt dialog med vores kunder, så vi undgår eventuelle misforståelser.

Kontakt os allerede i dag gennem kontaktformularen for et skræddersyet tilbud, og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

betontagsten
montering af nyt tag

MONTERING OG LÆGNING AF BETONTAGSTEN

Som udgangspunkt så har man altid muligheden for at skifte sit tag på egen hånd, men det kan hurtigt blive til et større og dyrere projekt, ved en forkert monteringsproces og skader.
Derfor anbefaler vi altid at du får et professionelt hold til at udføre jobbet. 

Hos N Byggeri er vi klar til at hjælpe dig med at udskifte dit tag. Vores store indsigt og erfaring gør det til ingen sag for os at skifte dit betontagsten. Derudover kan vi hjælpe dig med omkringliggende sager, hvor du kan spare for eventuelle bekymringer.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud der dækker alle dine behov og ønsker.

TYPER AF BETONTAGSTEN

Vælger du at få lavet et betontagsten, så får du automatisk også flere valgmuligheder med hensyn til tag formen. 

BETON TEGL SOM VINGETAGSTEN

Du kan vælge at få beton tegl formet som vingesten hvis du ønsker at få det helt traditionelle og populære design. Hvis man ikke er en fagperson, så kan det være svært at se forskel på om vingetagstenen er i beton eller ler. 

BETON TEGL SOM FALSTAGSTEN

De minder meget om vingetegl med sit bølgende design, men de har en dybere profil samt med at de kan lægges tættere sammen.  

FLADE BETONTAGSTEN

Ønsker du et mere fladt tag, så kan flade og firkantet beton tegl være din løsning. Det kan være en fordelagtig løsning hvis du har et mere moderne og minimalt hjem, da det vil have et bedre sammenspil med hinanden.

Du skal være opmærksom på at når du vælger et beton tagsten i mere bølget former, så kræver det også at få monteret et undertag. 

Det skyldes at der er små åbninger mellem hver tagsten hvor kulde, fugt og fygesne kan trænge ind igennem. Derfor etablerer man som regel et undertag, for at stoppe indtrængningen. 

Det er den bedste og mest sikre løsning, for at skabe et veletableret og holdbart tag, der kan holde i flere år.

VORES ANBEFALING FOR BETONTAGSTEN

Igennem mange år i branchen, har vi fundet frem til de bedste betontagsten løsninger for mange af vores glade kunder, da det bedste kun er godt nok.

Som din tagekspert anbefaler vi at du bruger beton tegl der hedder Monier B&C 25. Det er en af de mere nye og banebrydende betontagsten på markedet, der er udviklet med Aerlox teknologi. 

I forhold til de traditionelle betontagsten, så er B&C 40% lettere. Det betyder at den kun vejer 25kg/m2 uden at den går på kompromis med sin holdbarhed, udseende eller overflade. Grundet den lave vægt, anvender vi den ofte ved udskiftning og renovering af tage. 

Ønsker du dermed ikke at få monteret et undertag så har vi en anden perfekt løsning, hvilket en Monier B&C Danflock beton tegl. B&C Danflock er en tagløsningen der erstatter brugen af undertag, da dens systemfuger er placeret i tagstenes overlæg som et fugebånd. Den er med til at modvirke indtrængen af fygesne, slagregn og fugt. 

Danflock er en ideel løsning af mange grunde. Den kan afhjælpe på indvendig fugtproblemer, da systemfugen dræner fugten ud via nylonfibrene, så du forsat kan have effektiv ventilation og tørre lofter. 

Dermed har system en trykudlignende egenskab, der er med til at reducere vindens suge effekt på tagfladen. Det er med til at modvirke stormskader, fra det danske vejr. 

Kunne du tænke at få et endnu stærkere tag, med længere levetid? Så tilbyder vi også en overfladebehandling ved hjælp af B&C Polar og B&C Protector, som er varmereflekterende og medvirker til et bedre indendørsklima om sommeren. 

B&C Danflock er en fordelagtig dansk tagløsning, som både har bevist sig for at være en nemmere og billigere løsning, da det både spares penge på undertag og monteringstiden.
N-byg-firmabil-galleri-2

Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Når vi modtager en henvendelse fra vores kunder, tilbyder vi altid et skræddersyet tilbud. Dette er ud fra omfang, størrelse, type og andet ved din ønskede opgave.

Vores kompetente ansatte vil give dig en betontagsten pris, som i nogle tilfælde kan kræve en besigtigelse på din ejendom, for at sikre dig det præcise beløb.

Henvend dig med din opgave og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud skræddersyet til din opgave.

Indhent et tilbud