5/5 på håndværker.dk

HULMURSISOLERING

HULMURSISOLERING AFHJÆLPER VARMEPROBLEMER

PROFESSIONEL HULMURSISOLERING

Hos N byggeri tilbyder vi professionel hulmursisolering. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har det korrekte udstyr, der er nødvendigt for at sikre en professionel service. 

Vi udfører hulmursisoleringer i hele landet og arbejder med kunder fra alle brancher, herunder offentlig og privat sektor.

Når vi udfører hulmursisolering, har vi fokus på at opnå de bedste resultater. Vi anvender de bedste materialer og udfører det bedste arbejde, der skal til for at hjælpe vores kunder med at reducere omkostninger og øge energieffektiviteten i deres hjem. 

Vi garanterer, at vores arbejde opfylder alle regulatoriske krav. Som et professionelt tømrerfirma, bruger vi den nyeste teknologi og de mest effektive produkter og metoder til isolering af hulmure. 

Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine isoleringsbehov samt give dig råd om, hvordan du effektivt kan reducere varmeudgifterne i dit hjem.

Alt vores arbejde udføres med højeste professionalisme og ydeevne, så du kan være sikker på, at du får den bedste kvalitet og service. Vi har altid et godt øje for dit budget, så du kan få mest muligt ud af dine investeringer.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  FAGUDDANNET
  PERSONALE

  +10 ÅRS
  ERFARING

  GRATIS
  TAGTJEK

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google

  FORDELE VED HULMURSISOLERING

  På mange murede bygninger fra starten af 1900 tallet og frem, er facaden ofte hulmur. Det betyder at der bagved facaden løber en bagmur med et mellemrum på mindst 5 cm. Det er bestemt ikke altid at denne hulmur er isoleret korrekt, hvis overhovedet. 

  Derfor kan det være en god ide at få lavet en hulmursisolering, da det er en nem og effektiv måde, at spare penge på varmeregningen. Ved at forbedre isoleringen, mindsker du også risikoen mod råd og svamp, grundet fugt.

  Hulmursisolering er en effektiv måde at reducere energiomkostningerne i et hjem på. Det hjælper med at holde hjemmet komfortabelt og varmt om vinteren, og det er også en god måde at spare penge på.

  Ud over at reducere energiomkostningerne, har hulmursisolering også følgende fordele:

  Det øger huset levetid: Isolering af hulmure forhindrer fugt og skimmel i at trænge ind i væggene og skades strukturen. Dette gør det muligt for dit hjem at holde længere.

  Beskytter mod miljøpåvirkninger: Hulmursisolering forhindrer, at klimaændringer, fugtighed og anden miljøpåvirkning skader dit hjems struktur.

  Øger bygningens komfort: Isolering af hulmure sikrer, at et hjem forbliver komfortabelt og behageligt at opholde sig i. Dette er især vigtigt om vinteren, når det er koldt udenfor.

  Sparer energi: Isolering af hulmure reducerer varmetabet, så din opvarmning ikke skal arbejde hårdere for at opretholde en komfortabel temperatur.

  Hulmursisolering pris

  Prisen for hulmursisolering varierer afhængigt af størrelsen og typen af projektet, men som regel kan du forvente at betale alt fra 8000 kroner pr. hus og mere. Hvis du også ønsker at få isoleret loftet, så varmen ikke slipper ud, så kan vi sagtens medregne det i tilbuddet. 

  Dette inkluderer omkostningerne til konsultation, fjernelse af eksisterende materialer, installation af nye materialer, testning og gennemførelse af projektet.

  Hos N Byggeri får du altid en fast og konkurrencedygtig pris på din isoleringsopgave, uden ekstra gebyrer. Kontakt os i dag og modtag en skræddersyet pris til din opgave.

  isolering

  HVORDAN FOREGÅR EN HULMURSISOLERING?

  Hulmursisolering foregår ved at blæse isoleringsmateriale ind i hulmuren. På den måde bliver kulden ikke transporteret ud gennem ydervæggen og ind i hjemmet.

  Når vi starter på en opgave, tager vi enten enkelte mursten ud eller borer huller i fugerne og blæser isoleringsmaterialet ind i hulrummet den vej. 

  En hulmursisolering kan som regel klares på 1-2 hverdage alt efter hvor mange kvadratmeter opgaven dækker over.

  Når du har besluttet dig for at få lavet en hulmursisolering, vil vores team udføre følgende trin:

  MED DEN RIGTIGE ISOLERING OPNÅR DU ET BEDRE INDEKLIMA

  Et dårligt indeklima kan give hovedpine, søvnproblemer og koncentrationsbesvær. I værste fald kan det være medvirkende til at man får astma eller allergi.

  Derfor er indeklimaet en vigtig faktor for din og familiens sundhed. Når din bolig er isoleret korrekt, vil den holde bedre på varmen og dit varmeforbrug vil dermed falde. Vi kan hurtigt vurdere hvor der er størst gevinst ved at forbedre isoleringen i din bolig.

  Vi tilbyder blandt andet hjælp til:

  isolering

  Isolering med papiruld

  Papiruld isolering er en Cellulose isolering lavet af overskuds- og genbrugsaviser, som kværnes og tilsættes brandhæmmende salte. Papiruld har været på markedet i over 25 år, og er en af de mest miljøvenlige isoleringsmetoder.

  Isolering med papiruld har flere fordele. Papiruld er nemlig det isoleringsmateriale til loft, der lydisolerer bedst. Samtidig kan du vinke farvel til mus og rotter, der nyder at bo i isolering,
  da papiruld modvirker skadedyrene. 

  Papiruld isolering er isolering med et organisk fugttransporterende materiale, derfor minimeres risikoen for skimmelsvamp. 

  En rentabel investering

  En isolering med papiruld er hurtigt tjent ind igen. Både fordi du sparer penge på varmeregningen, men også grundet at staten tilbyder et tilskud til husstande der energioptimerer deres hus. 

  Derfor er papiruld isolering en rentabel investering. Papirisolerings pris kommer an på, hvor mange kvm der ønskes isoleret. 

  Vi kommer forbi din bopæl, og foretager et isoleringstjek, og giver dig derefter et attraktivt tilbud, så du ved nøjagtigt, hvad isolering vil koste til dit hus. 

  n byggeri team

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

  Kontakt os nu for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine byggeprojekter! Vi er tilgængelige alle hverdage via telefon eller e-mail, og vores dygtige tømrere står klar til at assistere dig med alt fra tagtjek til akutte opgaver.

  Så tag kontakt med os med det samme for at få den bedste løsning til dine behov!