5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

LOFTISOLERING

FÅ ET BEDRE INDEKLIMA OG HOLD VARMEN I HUSET MED EN EFFEKTIV LOFTISOLERING

FAGUDDANNET
PERSONALE

+10 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google

START MED EN LOFTISOLERING

I en dårligt isoleret bolig, forsvinder en stor del af varmen ud gennem taget. Så hvis du har et uudnyttet loft kan det derfor være en rigtig god ide at få dette isoleret. Det er nemlig her Energistyrelsen anbefaler at du først forbedrer isoleringen. 

Det er det fordi det oftest er her, der er flest penge at spare på varmeregningen. Hvis du allerede har isolering på dit loft, kan det stadig være en god ide at få dette efterisoleret. Hvis ikke isoleringen er fordelt korrekt, vil du ikke få det optimale ud af din isolering.

Ydermere er det vigtigt at isoleringen ikke ligger helt op ad tagkonstruktionen. Da taget ellers ikke ville kunne ventilere.

Er du i tvivl om hvor god din nuværende loftisolering er, så kontakt os endelig.
Vi gennemgår vi din nuværende isolering og ser om den trænger til en efterisolering.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Professionel loftisolering

  En effektiv loftisolering er et must for ethvert hjem eller erhvervslokaler. Det hjælper ikke kun med at sikre et behageligt indeklima, men det øger også værdien og besparer på energien. 

  For at få det bedste ud af loftisoleringen er det vigtigt at tage professionelle håndværkere i brug. Hos os på N Byggeri har vi mange års erfaring med loftisolering og har været med til at udføre en bred vifte af opgaver, der dækker alle typer isoleringsbehov. 

  Vi har også ekspertise i at identificere det bedste isoleringsmaterialer, til dit hjem eller virksomhed. Vi anvender det bedste teknikker og metoder, som sikrer dig et veludført job.

  Vores eksperter vil måle og analysere dit hjem før udførelse af arbejdet og vil anbefale de nødvendige ændringer og justeringer af plads og materialer. Vi kan også vejlede dig om de bedste isoleringsløsninger og give dig tips om, hvordan du opnår det bedste resultat.

  Vi tilbyder professionel loftisolering til gode priser. Er du interesseret i en loftisolering eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi står klar til at hjælpe dig.

  loftisolering

  FORDELE VED EN LOFTISOLERING

  Der er mange fordele ved at isolere loftet, både økonomisk og miljømæssige. Isolering øger dit hjems energieffektivitet, hvilket kan hjælpe dig med at reducere dine udgifter til el og gas. 

  Det hjælper også med at holde dit hjem komfortabelt året rundt ved at give større modstand mod varme og kulde. Det kan også hjælpe med at reducere støjen inde i dit hjem, da det absorberer lyd og forhindrer, at den bliver reflekteret. 

  Isolering kan også forhindre skadedyr i at trænge ind i dit hjem, da det lukker huller og sprækker, hvor skadedyr kan komme igennem. Endelig kan det give en længere levetid for dit loft og andre strukturer i dit hjem, da isolering mindsker risikoen for fugtskader.

  Endelig giver loftisolering et godt indeklima. En god isolering begrænser træk, så du ikke længere skal fryse om vinteren, eller have det for varmt om sommeren. Det betyder også, at fugtproblemer, der måske er forårsaget af træk, minimeres.

  isolering
  slibning af træ

  LOFTISOLERING PRIS

  Prisen for en loftisolering afhænger af en række faktorer som størrelsen af loftrummet, hvilken type isolering der skal anvendes og om det er et ekstraisoleret eller efterisoleret loft. Det er vigtigt at vælge den moderne og korrekte type isolering, så du får det optimale ud af din investering.

  Hos os vil du altid få kompetent rådgivning omkring den bedste type isolering, som er tilpasset dit behov og dit budget. Som din isolatør, benytter vi os kun af godkendte isoleringsprodukter og har derfor meget stor ekspertise i forhold til installation af loftisolering.

  Isolering af loft priser variere alt efter, hvilken metode og hvor mange kvm, der er tale om. Udfyld derfor vores kontaktformular, og vi kontakter dig med et 100% uforpligtende tilbud, efter vi har lavet et isoleringstjek af din bolig.

  Hvad er en loftisolering?

  Loftisolering er en unik type af isolering, der bruges til at holde boliger varme i vintermånederne og holde dem kølige om sommeren. Isolering på loft er designet til at passe ind i hulrum og samlinger på loftet, hvilket gør det meget effektivt til at holde det kolde luft ude fra loftet.

  Det er ofte lavet af løse materialer som kan omfatte mineraluld, væv, bomuld, papir og plast, der er beregnet til at blive lagt mellem loftet og taget eller mellem et lag af tagplader. Dette giver et ekstra lag af varmeisolering, der kan hjælpe med at holde et hjem behageligt varmt.

  Loftisolering er designet til at have høj varmeisoleringsevne, så det kan holde det kolde luft ude fra loftet og hjælpe med at holde huset varmt. I sidste ende skal det være med til at reducere den energi, der bruges til opvarmning og køling af hjemmet.

  Hvor længe holder en loftisolering?

  En loftisolering vil typisk vare op til 25 år, alt efter hvilket materiale der er brugt. Isoleringen skal dog kontrolleres og vedligeholdes regelmæssigt for at sikre, at det står optimal.

  Derudover er det også vigtigt at vedligeholde loftet. Sørg for at fjerne ukrudt og mose, så det ikke skaber mørke områder, hvor fugt kan opstå. Dette kan give problemer med fugt og skimmelsvamp.

  Hold loftet rent, så du sikrer, at isoleringen er effektiv. Jo større fugtighed der er i hulrummet, jo dårligere vil isoleringen virke. Sørg for at lufte ud i rummet, så du undgår fugtproblemer.

  isolering

  SÅDAN UDFØRES EN LOFTISOLERING

  Som udgangspunkt begynder en loftisolering ved at taget bliver rengjort. Dette gøres for at få en god basis for isoleringen. Derefter isoleres loftet med det valgte produkt. 

  Ydermere, skal de indvendige vægge også isoleres for at få det optimale ud af isoleringen. Endelig vil der blive lave én eller flere aftræk i loftet, så der kan sikres en god udluftning af taget.

  Når vi isolerer et udnyttet loftrum, benytter vi isoleringsgranulat som blæses ud over loftet med en slange. Granulatet kan lægge sig i alle hulrum og danner en sammenhængende flade.

  På den måde får du isoleret tæt omkring spærene og undgår kuldebroer. Ydermere er isoleringsgranulat den billigste løsning for dig som kunde.

  Spar på varmeregningen

  Mange huse i Danmark er fra en tid, hvor vi ikke tænkte ligeså meget på energiforbruget, som vi gør i dag. Det har resulteret i hustande med et højt energiforbrug med høje regninger. 

  Derfor er efterisolering en god løsning for, at spare på energiforbruget og få et bedre indeklima. 

  Ved efterisolering af loft sparer du ikke bare penge på varmeregningen. Du slipper også for kuldenedfald fra kolde lofter og træk gennem loftlemmen, hvis du har sådan en i dit hus. Du aflaster også miljøet ved at begrænse CO2-udslippet fra din bolig. 

  Der findes flere måder at efterisolere loft på. En af dem er efterisolering af hulmur. Ved efterisolering af hulmur mindsker du risikoen for svamp og råd, samt får du også et bedre indeklima. 

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  KAN JEG SELV LOFTISOLERE MIT HUS?

  Selvom det er muligt at loftisolere selv, er det bedst at overlade dette arbejde til et professionelt tømrerfirma. Dette sikrer at loftet bliver isoleret korrekt, og at det ikke skaber yderligere problemer på længere sigt.

  Ved udførselsfejl kan det medføre til dyrere fugt og svampeskader som ikke dækkes af forsikringen.

  Det er nemlig figtigt at loft isoleringen har den rette tykkelse, som passer til dit hus og at dampsærren er tæt. Det også vigtigt at ventilationen ikke er helt dækket, så fugten kan slippe opad af loftet. 

  Selv de mindste fejl eller mangler på materialer kan medføre til skimmelsvamp og råd, der kan gøre store skader på huset.

  Vi anbefaler at du kontakter os og får et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig med at få det bedste resultat.

  ANDRE TYPER AF ISOLERINGER

  Udover isolering af loft, tilbyder vi også andre typer af isoleringer. Det kan være isolering af vægge, reparation af utætheder i taget, isolering af vinduer, efterisolering og hulmursisolering

  Disse typer af isoleringer giver dig mulighed for at spare penge på varmeregningen og reducerer samtidig CO2-udslippet fra din bolig.

  Ved disse typer af isoleringer benytter vi os kun af kvalitetsmaterialer, der har en lang levetid og høj isoleringsværdi. 

  Vi går meget op i at levere et højt fagligt niveau og benytter kun montører med stor erfaring. Har du derimod en 1. sal med skrå vægge, fladt tag eller loft til kip, så kan det i nogle tilfælde være sværere at isolere loftet. 

  Er det tilfældet, kan man sænke loftet og lægge et ekstra lag isolering op.

  Alternativt kan man hæve taget, dette er dog langt mere omkostningsfuldt og anbefales som oftest kun hvis du alligevel skal skifte eller renovere dit tag. 

  Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig. Vi garanterer dig en god pris og kvalitet. Vi glæder os til at høre fra dig!

  FÅ TILSKUD TIL DIT ISOLERINGSPROJEKT

  Isolering af dit hjem er en af de bedste investeringer, du kan foretage. Det er ikke kun godt for økonomien, men det hjælper også miljøet, da det reducerer forbruget af energi og dermed også emissioner. Isolering kan være et kostbart projekt, men der er heldigvis hjælp at hente. Hvis du bor i Danmark, kan du nemlig få tilskud til dit isoleringsprojekt. 

  Du kan søge om tilskud via Energistyrelsen. Det betyder, at du kan få delvist eller fuldt dækket de økonomiske udgifter, der er forbundet med projektet. For at få tilskud gennem Energistyrelsen skal du opfylde visse betingelser. Du skal f.eks. være berettiget til tilskud, have et hjem med en energiøkonomisk plan og anvende energisparende materialer og produkter.

  Du kan også få tilskud fra kommunen. Kontakt derfor din kommune for at høre nærmere om, hvilke muligheder der er for at få tilskud. Dette skal nemlig være gjort inden projektets opstart. Håndværkerfradraget kan du som udgangspunkt søge når du vil, energitilskuddet bliver udrullet i forskellige runder. Der skal man derfor være ekstra opmærksom på hvornår næste runde kommer. Energitilskuddet, også kaldet Bygningspuljen, løber indtil 2026.

  tag tømrer

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

  Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. 

  Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

  Kunne du tænke dig et gratis tagtjek? Eller skal vores dygtige tømrere hjælpe dig med en anden opgave? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

  Vi kan kontaktes på telefon 53 22 99 99 eller på e-mail kontakt@nbyggeri.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

  Indhent et tilbud