MENU

REFERENCER

5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

ÅKJÆRSVEJ – KØGE

ELVERGÅRDSVEJ – RØDOVRE

TAG

ZINK INDDÆKNINGER

TAGRENDE

ISOLERING

FAGUDDANNEDE
TØMRERE

+15 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google
tag tømrer

Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

HØR MERE OM TAGRENOVERING OG NYT TAG

Er du interesseret i nærmere information vedrørende renovering af tag eller eventuelt muligheden for at få lagt et nyt tag, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Derudover kan vi også kontaktes enten på telefon 53 22 99 99 eller på mail kontakt@nbyggeri.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om dit tagprojekt og finde den bedste løsning.

Indhent et tilbud