5/5 på håndværker.dk

EFTERSISOLERING

FÅ EN BILLIGERE VARMEREGNING, ET FORBEDRET INDEKLIMA SAMT EN ØGET HUS VÆRDI MED EFTERISOLERING

FAGUDDANNET
PERSONALE

+10 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

PROFESSIONEL EFTERISOLERING

Få mere for dine penge med efterisolering. Mange huse i Danmark er fra en tid, hvor energiforbrug ikke var en prioritet. Det resulterer i høje energiregninger og et dårligt indeklima. Men der er en løsning – efterisolering.

Ved efterisolering af loftet kan du spare penge på varmeregningen og slippe af med kuldenedfald og træk fra loftlemmen. Samtidig hjælper du med at begrænse CO2-udslippet fra din bolig og aflaste miljøet.

Hvis dit hus er mere end 15 år gammelt, er der sandsynlighed for, at isolationen ikke fungerer optimalt. Så få en professionel til at tjekke den og undgå fugtgener og skimmelsvamp.

N Byggeri har mere end 10 års erfaring med efterisolering og tilbyder personlig rådgivning. Vi tjekker din nuværende isolering og sammensætter et tilbud, der passer til dine behov. Gør dit hjem mere energieffektivt og få mere ud af dine penge med efterisolering fra N Byggeri.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google

  FORDELE VED EN EFTERISOLERING

  Efterisolering af et hus er en effektiv og omkostningseffektiv løsning, som hjælper med at reducere energiforbruget og spare på varmeregningen. Dette er både med til at øge komforten og gøre hjemmet mere energieffektivt.

  Ved efterisolering vil du opdage en række fordele, herunder:

  EFTERISOLERING AF LOFT

  Efterisolering af loftet er en af de mest effektive måder at reducere varmetabet og spare på elregningen. En isolering af loft kan medvirke til en reducering af boligens samlede energiforbrug på 1/3, hvis der ikke er blevet foretaget en loftisolering.

  Det kan altid være en god ide at få efterisoleret sit loft selvom man har fået lavet en loftisolering, da det er med til at sikre at din loftisolering lever op til de nuværende krav.

  Efterisolering af loft er ofte det bedste sted at starte, da der ca. er 12% større varmetab ved loft i forhold til ydrevæggene. Derfor er en god regel at få tjekket op på isolationen af sit loft, for at undgå store varmetab fra huset.

  Loftisolering medfører en markant reduktion i varmetabet, hvilket gør, at huset holder bedre på den varme, der er i huset. Dette øger komforten, da det gør det lettere for husets opvarmningssystem at opretholde en konstant temperatur. Derudover forhindrer loftisolering luftstrømme og træk, som ellers ville øge omkostningerne og mindske komforten.

  Dermed er loftisolering også miljøvenligt. Det hjælper med at reducere CO2-udslippet, da det mindsker det energiforbrug, der kræves for at opretholde den ønskede temperatur. Dette er med til at gøre boligen mere energieffektiv og bidrage til bevarelsen af miljøet

  Er du i tvivl om hvor god din nuværende isolering er ved loftet, så kontakt os endelig. Så gennemgår vi din nuværende isolering, og ser om den trænger til en efterisolering.

  isolering af ydervæg

  En efterisolering af ydervæggene kan medvirke til en reducering af boligens samlede energiforbrug på 2/3, hvis der ikke er blevet foretaget en ydre- eller indvendig isolering. 

  Vi anbefaler altid at få tjekket op på din isolering, selv hvis der er blevet foretaget en isolering. Dette gælder også en efterisolering af ydervæggene, da man aldrig kan vide om den lever op til de nuværende krav.

  Efterisolering af ydervægge er en omkostningseffektiv og effektiv måde at reducere energi- og varmeforbruget på. Det er med til at forhindre kold luft fra at trænge ind, hvilket giver et mere behageligt indeklima. 

  Dette resulterer i en reduktion af CO2-udslip, mindre støj og øget husværdi. Dette er en af de bedste måder at forbedre energieffektiviteten af dit hjem på, og en god investering, som hurtigt vil være en større besparelse på den langt sigtet plan.

  HVAD KOSTER EN EFTERISOLERING?

  Du kan se det som en rentabel investering i dit hus ved efterisolering. Du nedbringer bygningens energiforbrug væsentligt, og spare dermed på energiregningen. Med en god energistandard i dit hus, øger du også husets værdi og gør det lettere at sælge.

  Der er nemlig krav til at huset skal sættes til salg med energimærkning. Det vil gavne dig som kunde, ved at du kan fremvise dokumentation på, at huset er vedligeholdt med god isolering. Mange huskøbere lægger nemlig stor vægt på, at huset er energivenligt, så den står bedre på økonomien.

  Priser for efterisolering kan variere alt efter, hvilken metode og hvor mange kvm, der er tale om. Derfor udfører vi altid et isoleringstjek, så vi grundigt kan få vurderet din isolering i huset. Vi sørger for at finde den helt rigtige pris og løsning, så du kan holde varmen i hjemmet.

  Udfyld derfor vores kontaktformular, så kontakter vi dig med et 100% uforpligtende tilbud, efter vi har lavet et isoleringstjek af din bolig.

  HVORNÅR ER EN HUS ISOLERING nødvendig?

  Man kan vurdere, om en hus isolering er nødvendig ved at tjekke husets isoleringsstand og kontrollere, om det trænger til en efterisolering og hulmursisolering.

  Dette kan gøres ved at inspicere loftet, væggene og vinduerne for at se, hvor meget isolering der allerede er, og om det kan forbedres. 

  Derudover kan det også være nødvendigt at tjekke, om der er synlige revner eller utætheder, der kan forårsage tab af varme. Hvis det er tilfældet, kan det være nødvendigt at foretage efterisolering for at opretholde et behageligt miljø.

  Hos N Byggeri tilbyder vi altid en effektiv og grundig isoleringstjek, så du kan være sikker på at at varmen ikke slipper ud af huset. Kontakt os allerede i dag, så vi kan få booket en dag i kalenderen.

  FÅ TILSKUD TIL DIT ISOLERINGSPROJEKT

  Inden du går i gang med dit isoleringsprojekt, er det vigtigt at du husker at få ansøgt om energitilskud og/eller grønt håndværkerfradrag.

  Dette skal nemlig være gjort inden projektets opstart.

  Håndværkerfradraget kan du som udgangspunkt søge når du vil, energitilskuddet bliver udrullet i forskellige runder.

  Der skal man derfor være ekstra opmærksom på hvornår næste runde kommer.

  Energitilskuddet, også kaldet Bygningspuljen, løber indtil 2026.

  n byggeri team

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  KONTAKT OS FOR ISOLERING

  Vores team af eksperter står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at løse dine byggeudfordringer. Vi tilbyder gratis tagtjek og vores dygtige tømrere er klar til at hjælpe dig med enhver opgave. 

  Ring til os på tlf eller send os en e-mail. Vi er tilgængelige alle ugens hverdage og svarer tilbage på dine henvendelser hurtigst muligt. Så tøv ikke med at kontakte os og få en helt uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig!