5/5 på håndværker.dk

RENOVERING AF TAG

Effektiv renovering af tag, så du kan få det optimale ud af din bolig

FAGUDDANNET
PERSONALE

+10 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

RENOVERING AF TAG ER VORES SPECIALE

Hvis du skal forlænge dit tags holdbarhed, så er en tagrenovering en god investering. Ved renovering af tag sparer du en del penge fremfor, hvis du vælger et helt nyt tag. Med N Byggeri får du et firma med flere års erfaring til den rigtige pris. Vi dækker hele Sjælland.

Ved at renovere dit tag kan du udskyde investeringen om et nyt tag i mange år. Ved en tagrenovering vil taget blive grundigt gennemgået, og nødvendige reparationer vil bliver udført. 

Det vil også blive renset og malet hvis nødvendigt. Efter en tagrenovering vil du kunne se, at det ikke kun er taget, men hele huset der har fået et helt nyt liv, grundet de nye visuelle forbedringer.

Skal dit hus sælges, vil en tagrenovering oftest også hjælpe på ejendomsvurderingen, da huset vil være nyrenoveret og dermed fremstå mere præsentabelt.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google
  ståltag

  FORDELE VED RENOVERING AF TAG

  Renovering af tag, kan medføre at den flotte og skinnende farve kommer tilbage på taget. Der findes flere årsager til at dit tag ser slidt ud, og har mistet sit oprindelige udsende.
  Det kan enten være at dit tag er beskidt, delvist ødelagt eller tilgroet. 

  For mange, vil en udskiftning af tag være den mest nærlæggende løsning. Dog er denne løsning samtidig et større og dyrt projekt. I stedet vil en renovering af tag være en billigere løsning. Udover at det vil give tagets dets oprindelige udsende tilbage, vil det også forlænge levetiden markant.

  Ønsker du at få renoveret dit tag, så er vi den idéelle partner til opgaven. Kontakt os allerede i dag, så sammensætter vi et skræddersyet tilbud, tilpasset til dine behov og ønsker.

  HVAD KOSTER RENOVERING AF TAG?

  Renovering af tag kan have forskellige omkostninger afhængigt af forskellige faktorer. Nogle af de faktorer, der kan påvirke prisen på en tagrenovering, inkluderer tagets størrelse, dets nuværende tilstand og omfanget af arbejdet, der skal udføres.

  En mindre omfattende tagrenovering kan koste mellem 20.000 og 30.000 kroner, mens større projekter kan koste over 100.000 kroner. Det er vigtigt at tage højde for, at en tagrenovering er en investering, der kan øge værdien af dit hjem og forlænge levetiden for dit tag.

  Vi hos N Byggeri er specialister i tagrenovering og kan tilbyde konkurrencedygtige priser på vores service. Vores erfarne team kan inspicere dit tag og give dig en nøjagtig prisoverslag baseret på arbejdets omfang og din budgetramme. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker for at sikre, at dit tag holder i mange år fremover.

  Kontakt os i dag for at få et gratis tagtjek eller en skarp pris på din tagrenovering.

  montering af nyt tag

  FREMGANGSMÅDEN VED EN TAGRENOVERING

  Ofte er det muligt at bevare det originale tag ved at renovere fremfor at lægge et nyt tag.

  Alt efter hvilket materiale og hvilken type tag vi renoverer, griber vi renoveringen forskelligt an. Vi udfører altid et grundigt tjek af taget, inden vi påbegynder arbejdet. 

  Ved renovering af tag i tagpap, renoverer vi oftest direkte på det eksisterende paptag. Derimod fjerner vi som regel den eksisterende tagbelægning, når vi renoverer et tag i enten naturskifer, eternitskifer eller bølgeeternitplader.

  Er du i tvivl om dit tags tilstand, udfører vi gerne et uforpligtende tagtjek på din ejendom. Prisen på en renovation af tag afhænger af omfanget og hvilket materiale, som vi har med at gøre. Vi tilbyder altid en løsning til en attraktiv og konkurrencedygtig pris.

  EN TAGRENOVERING ER EN SIKKER LØSNING

  Taget er husets mest udsatte del af bygningen, og det kan være fatalt at forsømme taget. I de seneste år er antallet af årlige storme og skybrud steget markant, og der er dermed også udsigt til, at det danske vejr bliver endnu mere barsk fremover. 

  Du kan med en med en tagrenovering forlænge dit tags levetid med flere år. Det er ikke altid, at det er nok at få fjernet mos og alger. Her hos N Byggeri tilbyder vi en professionel renovering af tag.

  Alt efter hvilken tagtype dit tag er, kan små mængder af vand trænge gennem løse samlinger i taget. Det kan resultere i store rådskader, på den underliggende tagkonstruktion. Det vil medføre til sundhedsskadelige skimmelangreb i huset. 

  Er tagstenene eller tagpladerne først gået løse eller blevet beskadiget, øges risikoen for vandindtrængen. Hvis dette er tilfældet er det vigtigt at du får foretaget dig en tagrenovering.

  Vi tilbyder også

  DIT FORETRUKNE TØMREFIRMA

  Hvis du søger et kompetent og mødestabilt tømrerfirma, er N Byggeri det rette valg. Hos N Byggeri har vi stor erfaring inden for renovering af tag, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

  Kundeservice er også en vigtig faktor af vores arbejde, hvor vi har dine behov i fokus. Hos os  er der altid garanti for veludført håndværk til aftalt tid. 
  Vi har en lang række af tætte samarbejdspartnere, som kommer i spil ved større renoveringer. 

  Det sikrer dig, at du ikke ender med en halvfærdig løsning, men at du samlet set får en række professionelle og erfarne eksperter i et sted. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din næste tagrenovering.

  n byggeri team

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  HØR MERE OM RENOVERING AF TAG

  Er du interesseret i nærmere information vedrørende renovering af tag eller eventuelt muligheden for at få lagt et nyt tag, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Derudover kan vi også kontaktes enten på telefon 53 22 99 99 eller på mail kontakt@nbyggeri.dk. Vi ser frem til at høre nærmere om dit tagprojekt og finde den bedste løsning.