5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

NYT TAG

Få lagt et nyt tag og oplev en betydelig forbedring af din bolig

SKAL DU HAVE NYT TAG?

Det er en gennemgribende ændring at få lagt nyt tag og der kan være mange spørgsmål forbundet med det. Vi har svaret på dem alle, uanset om det en pris på nyt tag, hvilke fordele du kan forvente eller hvad du skal være opmærksom på.

Som et tømrerfirma er vi alsidige og kan derfor varetage enhver opgave indenfor området. Vi udfører et grundigt forarbejde og vi er i tæt dialog for at imødekomme dine ønsker.

FORDELE VED ET NYT TAG

Der kan mange grunde til, at du skal have et nyt tag. Måske har dit gamle nogle små skader, måske er har det svært ved at holde på varmen, eller måske er du ikke tilfreds med hvordan dit tag ser ud. Uanset din grund, så er der mange fordele ved at få et nyt tag.

Vores ansatte er specialister i taglægning og har en passion for deres arbejde. Vi nyder at hjælpe vores kunder ud fra vores store erfaring og ekspertise med et nyt tag i København og omegn.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  MINIMER FUGTSKADER

  Når vi lægger nye tage, udfører vi det, så kravene til den efterfølgende vedligeholdelse bliver så minimal som muligt. Det gør vi ved at sikre os, at undertaget er holdbart og kan bære tagets vægt. 

  Et solidt undertag vil også minimere risikoen for at vand siver ind, og derved skaber fugtskader. Ældre huse indeholder ikke et undertag og de er derfor mere udsatte for vand – og fugtskader.

  BESKYTTELSE MOD VEJRET

  Dit hjem vil være bedre beskyttet mod regn og slud, ved at få et nyt tag, da nyere tagkonstruktion dækker mere end ældre typer. Eftersom styrken på stormene i Danmark er steget markant, er det også vigtigt at dit tag er modstandsdygtigt.

  UNDGÅ VARMTAB

  Når vi lægger nyt tag, forbedres isoleringen i dit hjem også. Det betyder at dit hjem vil være bedre til at holde på varmen. Du vil altså undgå træk og kuldebroer. Dette er noget, der bestemt kan mærkes på pengepungen. 

  FAGUDDANNET
  PERSONALE

  +10 ÅRS
  ERFARING

  GRATIS
  TAGTJEK

  VÆLG N BYGGERI TIL DIN TAGLÆGNING

  Hos os har vi altid vores kunder i fokus. Vi garanterer derfor også, at du til hver en tid får en veludført løsning, som står klar til den aftalte tid. Derudover holder vi altid vores løfter og aftaler, så du altid ved hvad tid vi ankommer og hvornår du kan nyde dit nye tag.

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver. Derfor kan du være helt tryg med at hyre os til dine tagopgaver. Vi leverer altid høj kvalitet til den aftalte tid og til attraktive priser.

  N Byggeri dækker hele København og Nordsjælland.

  VÆLG DEN RETTE LØSNING NÅR DER SKAL LÆGGES ET NYT TAG

  Hos N Byggeri ApS udfører vi blandt andet:

  Disse typer tag er lettere og glattere materiale end for eksempel teglsten. Dermed er det også nemmere for vand, nedfald og skidt at glide af taget. Det kræver en mindre og vedligeholdelse end andre typer tag.

  solcelletag

  HVAD KOSTER ET NYT TAG?

  Prisen for nye tag afhænger af flere faktorer. Nyt bølgeeternittag pris og andre tagtyper afhænger for eksempel af type af tag, omfanget af taglægning og andet. 

  Dette er relevant at vide for at sætte en pris på dit nye tag. Kontakt os gennem kontaktformularen med din opgave og så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på dit nye tag.

  Hos N Byggeri ApS får du udført tagarbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder altid kvalitetsrigt tagarbejde med tilhørende god service til en fornuftig og attraktiv pris. 

  Hermed får du som kunde altid lidt ekstra end du har betalt for. Dette gør vi for dig, så du altid ved at du kan kontakte os hos N Byggeri ApS, hvis du har brug for rådgivning, vejledning eller udførelse af taglægning.

  Vi tilbyder

  HVAD ER ETTERNITTAG?

  Et eternittag, også kaldet fibercementtag, er en tagtype af fibercement, som bliver lagt i plader. Pladerne bliver herefter sat sammen, så det danner et tag. Eternittag kan fås i et hav af farver og mønstre, så du kan skræddersy dit tag til din ejendom.

  Taget ses ofte i bølger, men det kan også laves med riller, striber eller teglsten. Tagets udseende vælges af dig alt ud fra dit ønskede udtryk på din ejendom. Overfladen på et eternittag er glat, som sikrer dig at nedfald glider af taget, så du ikke skal døje med mos og andet uønsket vækst på taget.

  Indenfor eternittag findes der en række typer som bliver brugt i Danmark. Dette er primært bølgeeternit, eternitskifer og toscana, som har hvert sit udtryk og fordele. Du kan læse mere om typerne af eternittag her.

  HVAD ER ET STÅLTAG?

  Et ståltag er en tagtype som sikrer dig en ekstra lang levetid grundet dets hårde materiale. Som navnet antyder er taget lavet af stål, som er en form for metal. 

  Tagtypen kan laves i et utal af farver, som vælges af dig ud fra dine præferencer og ønsker om udtryk af din ejendom.

  Taget har en glat overflade, som sikrer at vand, mos og nedfald nemt glider af taget. Dermed kræver et ståltag en mindre grad af vedligeholdelse, da det selv kan undgå kraftig bevoksning og vækst, samt skidt og snavs.

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google
  N-byg-firmabil-galleri-2

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET GRATIS TILBUD

  N Byggeri ApS tilbyder professionelle løsninger og kompetent rådgivning. Det betyder altså at du altid kan kontakte os med spørgsmål eller for at få et tilbud på din opgave. Vores ansatte sidder klar til at svare på dine spørgsmål, høre om din opgave eller give dig et uforpligtende tilbud.

  Er du interesseret i et tilbud på et nyt tag eller renovering af tag, er du velkommen til at kontakte os. Kontakt os på telefon nr.: 53 22 99 99 eller sende en mail til kontakt@nbyggeri.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

  Vi ser frem til at høre nærmere om dit næste tagprojekt og tilbyde en løsning.

  Indhent et tilbud