5/5 på håndværker.dk

ETERNITTAG

Vores faglærte tømrere udfører udskiftning og renovering af eternittag.

FAGUDDANNET
PERSONALE

+10 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

TØMRERFIRMA MED FAGLIG EKSPERTISE I ETERNITTAG

N Byggeri ApS er din tagekspert i København og omegn. Med over 10 års erfaring, er vi et professionelt tømrerfirma, hvor kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Ønsker du at få monteret eller repareret et eternittag, står vi klar til at hjælpe dig.

Hos N Byggeri er vi en samarbejdspartner, som du kan stole på. Vi tilbyder altid et samarbejde, som kan opfylde dine forventninger. Ved hjælp af et tæt samarbejde og rådgivning, er vi i tæt dialog med vores kunder, hvor vi altid er tilgængelige.

Vores faguddannede tømrer samarbejder med personale fra andre fag, så vi nemt kan foretage renoveringer omkringliggende tagarbejdet, såsom at bygge kviste.

Vi har speciale i eternittag, hvor vi garanterer et funktionelt og kvalitetsrigt resultat, som holder i mange år. Med et nyt eternittag, kan du få gavn af et solidt tag som er godt velegnet til det danske vejr.

HVAD ER ET ETERNITTAG?

Et eternittag består af eternitplader, som er fremstillet af fibercement. I daglig tale kaldes det oftes for fibercementtag. Tagplader på et eternittag danner tilsammen den størrelse tag som du ønsker på din ejendom.

Tagpladerne kan variere i udseende, da de kan fremstilles i et utal af farver og mønstre. Ofte ses bølgeeternitplader, men det er altså muligt at fremstille andre mønstre såsom vandrette striber og teglsten, hvor der skabes et anderledes udtryk ovenpå ejendommen.

Vores faglærte tømrere er eksperter indenfor eternitbeklædning af tag og servicerer både private kunder og erhvervskunder. 

N Byggeri ApS dækker hele København og Nordsjælland. Alt efter dine ønsker, kan vi hos N Byggeri fremstille det tag som du drømmer om.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor kun 24 timer.

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google

  HVAD KOSTER ET NYT ETERNITTAG?

  Vores pris på eternittag fastsættes ud fra arealet, opgavens omfang og andre parametre.

  Vi tilbyder derfor altid gerne en uforpligtende pris på løsningen. Uanset hvilken type tagarbejde vi påtager os, tilbyder vi løsninger til attraktive og konkurrencedygtige priser.

  Vores løsninger udføres i materialer i høj kvalitet, og opsætningen udføres af dygtige tømrer. Derfor er du altid sikret et holdbart resultat.

  Hos N Byggeri ApS lægger vi vægt på at overholde enhver aftale, som vi måtte indgå angående både priser og tidsfrister. Gennem byggeprocessen er vi løbende i tæt dialog med vores kunder, så vi undgår eventuelle misforståelser.

  Kontakt os allerede i dag gennem kontaktformularen for et skræddersyet tilbud, og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  montering af nyt tag

  TYPER AF ETERNITTAG

  Eternittag kommer i forskellige typer, så man alt efter behov og udtryk kan vælge sit nye eternittag. De tre mest anvendte typer i Danmark er bølgeeternit, eternitskifer og toscana.
  BØLGEETERNIT

  Bølgeeternit er en bølget tagform, hvor regn og slud nemt kan bane sin vej ned i tagrenden. Tagets bølger kan fås i forskellige størrelser, så man efter behov kan vælge mellem 5cm – 7cm høje bølger. 

  Disse forskellige typer af bølgeeternitplader kan fås i forskellige farver og overfladebehandlinger, som kan bruges på industribygninger, landejendomme, sommerhuse, rækkehuse, carporte og meget mere.

  ETERNITSKIFER

  Eternitskifer er glatte plader, hvor der ikke er “bølger” som ved bølgeeternit. Disse plader består af tre typer, ud fra pladernes form og monteringsproces. 

  De tre typer af eternitskifer er rektangulært eternitskifertag, diagonal eternitskifertag og Westerland eternitskifertag. Denne form for tagbelægning ses ofte på både klassiske ejendomme og moderne nybyggeri.

  TOSCANA
  Toscana er en tagform som imiterer udtrykket ved tagsten. Hermed kan man få et “tegltag” som er let og billigere at montere. Der er derfor ikke behov for at investere i ejendommens tagkonstruktion, for at få udtrykket med teglsten.

  MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

  Med et eternittag sikrer vi dig efterfølgende en minimal vedligeholdelse, dog forskelligt ud fra hvilken type du ønsker. For eksempel vil der være en minimal vækst og bevoksning på eternitskifer, grundet den glatte og plane overflade.

  Uanset type af eternittag du ønsker, er vi klar til at hjælpe dig med belægning af dit nye tag. Vi er en kvalitetssikker og professionel samarbejdspartner i forbindelse med ethvert tagprojekt.

  MONTERING OG LÆGNING AF ETERNITTAG

  Ønsker du at få udskiftet din nuværende tagbelægning med  eternit, er vi hos N Byggeri ApS eksperter indenfor både lægning, reparation og renovering af eternittag.

  Det kan virke som en stor opgave at få udskiftet tag på ejendommen, men i virkeligheden er det ingen sag med N Byggeri. Derimod er det dog en stor ændring for din ejendom at få lagt et nyt tag. Her forbedres isoleringen, som du efterfølgende vil kunne se på din varmeregning.

  Hos N Byggeri arbejder vi alsidigt med en lang række opgaver indenfor tagarbejde, hvor vi udfører alt til bunds. Med mere end et årtis erfaring, samt relevant uddannelse, kan vi opfylde dine ønsker for et nyt eternittag.

  eternittag
  montering af nyt tag

  LEVETID PÅ ETERNITTAG

  Et eternittag holder typisk 20-30 år, alt ud fra årtiernes vejrforhold og andre faktorer. Levetiden kan ofte forlænges ved en omgang maling, som fungerer som et beskyttende lag. 

  Dette kan gøres i årene monteringen, men man kan ikke male på nedslidte tagplader. Disse skal udskiftes, mens de resterende plader i god stand kan få forlænget deres levetid med maling.

  Denne teori med maling på eternittag er stadig under testperiode, så der kan være forskellige processer, hvor malingen ikke hjælper på levetiden, samt processer hvor det er en god kombination.

  HVAD ER FIBERCEMENT?

  Fibercement blev opfundet i slutningen af 1800-tallet, hvor man kombinerede 90% cement og 10% asbestfibre. Dog viste det sig at være sundhedsskadeligt at bruge asbestfibre, hvilket resulterede i at man i dag bruger cellulosefibre.

  Fibercement viste sig hurtigt at være holdbart, og blev derfor hurtigt taget i brug under byggerier ved facader og tag. Selvom materialet er forholdsvis let, lukker det tæt og kan nemt modstå de danske vejrforhold. Derudover har et eternittag en brandhæmmende effekt, som skaber en tryghed hos mange husejere.

  Materialet er mere fleksibelt end for eksempel beton, og er derfor også en del af de mest udbredte tagmaterialer i Danmark. Monteringsprocessen er billigere end mange andre typer tag, da taget består af plader i stedet for enkelte sten.

  Vi tilbyder også

  FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD

  Når vi modtager en henvendelse fra vores kunder, tilbyder vi altid et skræddersyet tilbud. Dette er ud fra omfang, størrelse, type og andet ved din ønskede opgave. 

  Vores kompetente ansatte vil give dig en eternittag pris, som i nogle tilfælde kan kræve en besigtigelse på din ejendom, for at sikre dig det præcise beløb. Henvend dig med din opgave og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud skræddersyet til din opgave.

  Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

  KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

  Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på renovering, lægning eller udskiftning af eternittag, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan enten ringe til os på 53 22 99 99 eller skrive til os på mail kontakt@nbyggeri.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig snarest. Vi ser frem til at høre om projektet og tilbyde en løsning.