5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

ISOLERING

EFFEKTIV ISOLERING AF HUS

Isolering og efterisolering er en investering, der tjener sig hurtigt hjem. Vi isolerer og efterisolerer tage, mure, lofter og gulve i alle former for bygninger, herunder sommerhuse, villaer og erhvervsbyggerier.

Med den rigtige isolering får du et bedre indeklima, idet du får den rigtige temperatur og undgår træk. Alt efter husets behov, kan en hulmursisolering og loftisolering være med til at øge præstationsevnen af hjemmet. På den måde undgår du hovedpine og muskelspændinger, som er typiske symptomer ved et dårligt indeklima.

Med den rette isolering sparer du på el-regningen; får et bedre indeklima og reducerer sandsynligheden for råd- og svampeangreb.

Vi kan nemt og hurtigt give rådgivning om, hvor den største isoleringsgevinst er og give dig et tilbud. En god isolering er mange ting. Det kan være nye, tætte vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. 

Vi gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering. Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger vi for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Kontakt dit tømrerfirma for et uforpligtende tilbud.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

FAGUDDANNET
PERSONALE

10+ ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

Hvad koster en isolering af hus?

Hvis du overvejer at isolere dit hus, er det vigtigt at have en idé om, hvad det vil koste. Prisen på en isolering af huset afhænger af flere faktorer som fx husets størrelse, isoleringsmateriale og arbejdstimer.

Prisen vil stige, hvis du ønsker at isolere mere end blot ydervæggene og taget. Hvis du for eksempel også ønsker at isolere gulvet eller kælderen, vil prisen følge med.

Det er vigtigt at investere i en god isolering, da det kan spare dig for mange penge på varmeregningen på sigt.

Hos N Byggeri tilbyder vi isoleringsløsninger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på dit hus.

Loftisolering
isolering af hjem

Fordele

Der er mange fordele ved at få isoleret dit hus. Først og fremmest kan en god isolering spare dig for mange penge på varmeregningen. Med en ordentlig isolering kan du mindske varmetab og dermed nedsætte behovet for opvarmning af dit hjem.

En isolering kan også forbedre dit indeklima ved at mindske træk og fugtproblemer. Det kan føre til et bedre og sundere indeklima, som kan have en positiv effekt på dit velbefindende.

En isolering kan desuden forbedre dit hus’ værdi. Hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge dit hus, vil en god isolering være en attraktiv faktor for potentielle købere. Det kan også gøre det lettere at få et bedre energimærke på dit hus, hvilket kan have en positiv effekt på din ejendomsværdi.

Endelig kan en isolering også have en positiv effekt på miljøet. Hvis du bruger mindre energi til opvarmning af dit hjem, vil du også mindske dit CO2-udslip.

Hos N Byggeri er vi specialister i isolering af huse, og vi kan hjælpe dig med at få en isolering, der passer til dine behov og ønsker. Vi sørger for at bruge isoleringsmateriale af høj kvalitet, så du kan være sikker på, at din isolering vil holde i mange år fremover.

Vi tilbyder også rådgivning om, hvilken type isolering der vil være mest optimal for dit specifikke hus og behov. Vi kan for eksempel hjælpe med at finde den rette isoleringstykkelse, så du kan opnå den bedste besparelse på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores isoleringsløsninger og få et uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få en bedre isolering og et mere energieffektivt hjem.

Håndværker.dk
Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

★★★★★

Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
Tom
via Håndværker.dk

★★★★★

De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
Martin
via Håndværker.dk
Google

★★★★★

Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
Steffen
via Google

★★★★★

Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
Clara
via Google
tag tømrer

Vi er fagligt stærke, eksperter i faget og har mange års erfaring med alle byggeopgaver.

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Vi glæder os til at høre fra dig! Vi kan træffes alle ugens hverdage, enten på telefon eller e-mail. Du er mere end velkommen til at tage kontakt og få en helt uforpligtende snak omkring, hvad vi kan hjælpe dig med. Skulle du have akutte spørgsmål eller problemer, så henvend dig på telefonen, så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Kunne du tænke dig et gratis tagtjek? Eller skal vores dygtige tømrer hjælpe dig med en anden opgave? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 53 22 99 99 eller på e-mail kontakt@nbyggeri.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Indhent et tilbud