MENU

5 stjerner n byggeri

5/5 på håndværker.dk

ETERNITTAG

Vores faglærte tømrere udfører udskiftning, montering og renovering af eternittag.

FAGUDDANNET
PERSONALE

+10 ÅRS
ERFARING

GRATIS
TAGTJEK

TØMRERFIRMA MED FAGLIG EKSPERTISE I ETERNITTAG

N Byggeri ApS er din tagekspert i København og Nordsjælland. Med over 10 års erfaring, er vi et professionelt tømrerfirma, hvor kvalitet og godt håndværk går hånd i hånd. Ønsker du at få monteret eller udskiftet et eternittag, står vi klar til at hjælpe dig.

Vælg N Byggeri som din foretrukne partner til montering eller udskiftning af eternittag, og lad os skabe et resultat, der overstiger dine forventninger. Vi er dedikerede til at levere enestående kvalitetsresultater i hvert eneste projekt, og vores specialisering i eternittag gør os til det oplagte valg for dit tagprojekt.

Gennem en tæt og engageret dialog, er vi altid tilgængelige for vores kunder, og vores rådgivning er skræddersyet til din opgave. Vi går ud over det sædvanlige for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Vi sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet og 100% tilfredsstillelse. 

Når du vælger os som din samarbejdspartner, kan du være sikker på, at vi vil tage os af alle dine byggerelaterede behov.

FÅ ET 100%

GRATIS TILBUD


  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor kun 24 timer.

  Håndværker.dk
  Fantastisk med nyt tag hos N BYGGERI Virkelig fint tag arbejde, pris og service var helt i top. Alt blev udført meget professionelt og min grund blev efterladt pænt og ryddelig. Kan virkelig anbefales !

  ★★★★★

  Vi fik skiftet et gammelt eternittag til et nyt. Alt blev udført til stor tilfredshed.
  Tom
  via Håndværker.dk

  ★★★★★

  De er gode til deres arbejde. Har fået cembrit på gavle, sternbrædder, vindskeder og nyt bølgeeternittag. Det er altsammen rigtig flot og fornuftig pris!
  Martin
  via Håndværker.dk
  Google

  ★★★★★

  Efter kontakt til Nicklas, var der hurtigt lagt en plan for isolering af vores tagrum, og inden for 14 dage kom de, og sprøjtede granulat ud. Arbejdet tog ca. en halv dag og så var mit loft isoleret med yderligere ca. 200mm, og de gamle ujævnheder i isoleringen var væk. Effektivt arbejde og noget der for en billig pris har gjort indeklimaet endnu bedre i mit hus.
  Steffen
  via Google

  ★★★★★

  Vi Fik skiftede tag, vi er meget tilfredse med deres fine stykke arbejde.
  Clara
  via Google

  eternittag priser

  Vores pris på eternittag fastsættes ud fra arealet, opgavens omfang og andre parametre.

  Vi tilbyder derfor altid gerne en uforpligtende pris på løsningen. Uanset hvilken type tagarbejde vi påtager os, tilbyder vi løsninger til attraktive og konkurrencedygtige priser.

  Vores løsninger udføres i materialer af høj kvalitet, og opsætningen udføres af dygtige tømrer. Derfor er du altid sikret et holdbart resultat.

  Hos N Byggeri ApS lægger vi vægt på at overholde enhver aftale, som vi måtte indgå angående både priser og tidsfrister. Gennem byggeprocessen er vi løbende i tæt dialog med vores kunder, så vi undgår eventuelle misforståelser.

  Kontakt os allerede i dag gennem kontaktformularen for et skræddersyet tilbud, og så vender vi typisk tilbage indenfor kun 24 timer.

  montering af nyt tag
  n byggeri team

  FORDELE MED ETERNITTAG

  Eternittag er kendt for sin exceptionelle holdbarhed. Det er fremstillet af fiberstærkt cementmateriale, der modstår ekstreme vejrforhold som kraftig regn, sne, hagl og vind.

  Eternittag er ikke-brændbart og øger dermed brandsikkerheden i dit hjem. Det giver dig ro i sindet og beskytter både dig og dine ejendele mod potentielle brandrisici.

  Eternittag tilbyder fremragende lydisoleringsegenskaber. Det reducerer støjniveauerne både indefra og udefra, hvilket skaber et mere behageligt og roligt miljø i dit hjem.

  Et eternittag kræver minimal vedligeholdelse. Det er et lavt vedligeholdelsesmateriale, der ikke kræver hyppig rengøring eller behandling. Det sparer både tid og penge i det lange løb

  Med et bredt udvalg af farver og teksturer kan du tilpasse dit eternittag til at matche din personlige stil og boligarkitektur. Det tilføjer et strejf af elegance til dit hjem og forbedrer dets samlede udseende

  Eternittag er fremstillet af naturlige og genanvendelige materialer, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. 

  MONTERING OG LÆGNING AF ETERNITTAG

  Ønsker du at få udskiftet din nuværende tagbelægning med  eternit, er vi hos N Byggeri ApS eksperter indenfor både lægning, reparation og renovering af eternittag.

  Det kan virke som en stor opgave at få udskiftet tag på ejendommen, men i virkeligheden er det ingen sag med N Byggeri. Derimod er det dog en stor ændring for din ejendom at få lagt et nyt tag. Her forbedres isoleringen, som du efterfølgende vil kunne se på din varmeregning.

  Hos N Byggeri arbejder vi alsidigt med en lang række opgaver indenfor tagarbejde, hvor vi udfører alt til bunds. Med mere end et årtis erfaring, samt relevant uddannelse, kan vi opfylde dine ønsker for et nyt eternittag.

  eternittag

  TYPER AF ETERNITTAG​

  Eternittag kommer i forskellige typer, så man alt efter behov og udtryk kan vælge sit nye eternittag. De tre mest anvendte typer i Danmark er bølgeeternit, eternitskifer og toscana.
  BØLGEETERNIT

  Bølgeeternit er en bølget tagform, hvor regn og slud nemt kan bane sin vej ned i tagrenden. Tagets bølger kan fås i forskellige størrelser, så man efter behov kan vælge mellem 5cm – 7cm høje bølger. 

  Disse forskellige typer af bølgeeternitplader kan fås i forskellige farver og overfladebehandlinger, som kan bruges på industribygninger, landejendomme, sommerhuse, rækkehuse, carporte og meget mere.

  ETERNITSKIFER

  Eternitskifer er glatte plader, hvor der ikke er “bølger” som ved bølgeeternit. Disse plader består af tre typer, ud fra pladernes form og monteringsproces. 

  De tre typer af eternitskifer er rektangulært eternitskifertag, diagonal eternitskifertag og Westerland eternitskifertag. Denne form for tagbelægning ses ofte på både klassiske ejendomme og moderne nybyggeri.

  TOSCANA
  Toscana er en tagform som imiterer udtrykket ved tagsten. Hermed kan man få et “tegltag” som er let og billigere at montere. Der er derfor ikke behov for at investere i ejendommens tagkonstruktion, for at få udtrykket med teglsten.

  FAQ - eternittag

  Et eternittag kan være en god løsning, hvis du ønsker et tag, der er holdbart, let at vedligeholde og brandsikkert. Eternittag er også velegnet til tagkonstruktioner med lav hældning. Det kan være en god idé at overveje et eternittag, hvis du bor i et område med ekstreme vejrbetingelser eller i nærheden af skovområder, hvor risikoen for brand er højere. Det er altid en god idé at rådføre sig med en professionel tagdækker for at få vurderet dine behov og muligheder.

  Et eternittag er et tag lavet af eternitplader, som består af cement og asbestfibre eller andre fibre såsom cellulose eller glasfiber. Det er kendt for sin holdbarhed, modstandsdygtighed overfor vejr, brand og insekter samt dets klassiske udseende og lave vedligeholdelseskrav.

  Det kan være en god løsning, hvis du ønsker et tag, der er holdbart, let at vedligeholde og brandsikkert, og det er velegnet til tagkonstruktioner med lav hældning. Installationen af et eternittag kan tage mellem 1-3 uger afhængigt af størrelsen på taget, kompleksiteten af tagkonstruktionen og antallet af tagvinduer eller skorstene, der skal tages hensyn til.

  Et eternittag er lavet af eternitplader, som er et materiale bestående af cement og asbestfibre (i ældre versioner) eller andre fibre som f.eks. cellulose eller glasfiber (i nyere versioner). Pladerne bliver formet og presset sammen under høj varme og tryk, og derefter bliver de behandlet med forskellige materialer for at beskytte mod fugt og skadelige stoffer.

  Et eternittag holder typisk 20-30 år, alt ud fra årtiernes vejrforhold og andre faktorer. Levetiden kan ofte forlænges ved en omgang maling, som fungerer som et beskyttende lag. 

  Dette kan gøres i årene monteringen, men man kan ikke male på nedslidte tagplader. Disse skal udskiftes, mens de resterende plader i god stand kan få forlænget deres levetid med maling.

  Denne teori med maling på eternittag er stadig under testperiode, så der kan være forskellige processer, hvor malingen ikke hjælper på levetiden, samt processer hvor det er en god kombination.

  Med et eternittag sikrer vi dig efterfølgende en minimal vedligeholdelse, dog forskelligt ud fra hvilken type du ønsker. For eksempel vil der være en minimal vækst og bevoksning på eternitskifer, grundet den glatte og plane overflade.

  Uanset type af eternittag du ønsker, er vi klar til at hjælpe dig med belægning af dit nye tag. Vi er en kvalitetssikker og professionel samarbejdspartner i forbindelse med ethvert tagprojekt.

  Vælg et eternittag til dit hjem og oplev en kombination af enestående holdbarhed, brandsikkerhed og æstetisk appel. Med eternittag får du et pålideligt og langvarigt tagmateriale, der modstår ekstreme vejrforhold og beskytter dit hjem. 

  Med et bredt udvalg af farver og teksturer kan eternittaget tilpasses til at matche din personlige stil og give dit hjem et elegant udseende. Vores faglærte tømrere er eksperter indenfor eternitbeklædning af tag og servicerer både private kunder og erhvervskunder. 

  N Byggeri ApS dækker hele København og Nordsjælland. Alt efter dine ønsker, kan vi hos N Byggeri fremstille det tag som du drømmer om.

  FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD

  Når du kontakter os, er du garanteret et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til dine behov. Vi tager højde for omfanget, størrelsen, typen og alle andre detaljer ved din ønskede opgave.

  Vores dedikerede og erfarne team vil give dig en konkurrencedygtig pris for dit nye eternittag. Det sker ved et gratis tagtjek for, at sikre, at vi får vurderet opgaven korrekt. 

  Vi er fast besluttede på at levere en ekstraordinær oplevelse, der overstiger dine forventninger. Når du får N Byggeri til din tagopgave, viser vi vores dygtighed og dedikation ved at håndtere din opgave på enestående vis.

  Tag kontakt til os, det er helt gratis og uforpligtende. Vi står klar til at imødekomme dine behov og sikre, at du oplever den ultimative kombination af kvalitet, service og pris. 

  FÅ ET 100%

  GRATIS TILBUD


   Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor kun 24 timer.

   Indhent et tilbud